SCHERP & CREATIEF

De ********** CURLSYS specialist van Nederland

Curlsys

CURLSYS© is een  revolutionaire krulkniptechniek ontworpen door Brian McLean. Door intensive trainingen onder begeleiding van Brian McLean beheersen ook wij nu deze techniek. De meeste kappers knippen steil en krullend haar op dezelfde manier, waardoor het krulhaar tegen de natuurlijke valling in gaat met gevolg droog, weerbarstig haar wat u niet onder controle krijgt.

De techniek ontworpen door Brian McLean bestaat uit bundels haar die van nature bij elkaar zitten apart te knippen, daardoor krijgt het haar de ruimte om op een natuurlijke wijze te krullen. Door al deze losse bundels krijgt het haar meer volume en is er nauwelijks nog pluis. Kruinen die open vallen, stijl haar wat meer volume moet krijgen alles kan. 

 

De voordelen:

• Natuurlijk krullend haar dat nauwelijks pluist en er veerkrachtig uitziet;

• Onzichtbare natuurlijke krullen komen weer te voorschijn;

• Futloze permanenten worden weer vitaal;

• Uw haar krijgt twee keer zoveel krullen en twee keer zoveel volume;

• En niet te vergeten, u bent weer happy met uw krul haar.

 

Wij zijn ook weer op de hoogfte van de laatste nieuwe trends.

Vera is nu lid van de Curlsys MasterCircle Member dit is het hoogst haalbare op het Curlsys gebied en Caressa heeft nu een 3 * diploma en is nu ook lid van de MasterCircle.

Onder het kopje prijzen kunt u het verschil vinden.

U kunt nu ook via het afspraken systeem een afspraak inboeken voor Curlsys

 

Klanten komen van heinde en verre om bij ons CURLSYS© te knippen. Dus bel en maak snel een afspraak voor jou nieuwe coupe.