SCHERP & CREATIEF

De ********** CURLSYS specialist van Nederland

Extensions specialist .

 

 

Kapsalon Vera werkt met verschillende metodes voor het zetten van extensions. Daardoor is Kapsalon Vera met recht een specialist in het plaatsen van extensions.

 

Kapsalon Vera maakt gebruik van exclusieve Remy-kwaliteit haar. Deze kwaliteit betekent dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen.

Hierdoor zal het haar minder knopen, zal het zacht en glad aanvoelen en is hierdoor ook makkelijk te borstelen.

 

Bij kapsalon Vera werken we met alle onderstaande systemen.

 

Met de flip beschik je binnen 1 minuut over lang en vol haar.

­De flip kun je vergelijken met zo’n 150 hairextensions en hij blijft jarenlang mooi.

Wil je lang en vol haar en heb je dat van nature niet, dan kun je kiezen voor de flip.

Wil je slechts af en toe een vollere of langere bos haar, bijvoorbeeld voor een feestje?

Dan is er een oplossing: De flip.

 

 

Clip extensions

Dit is een perfecte oplossing om lang, vol haar te creëren!  Binnen een paar minuten heb je een prachtige lengte en super volume welke je zelf kunt inzetten! Met de clip maak je een prachtig extra mooi langhaar voor elke dag. Veel beroemdheden dragen de clip in extensions. De clip in extensions zijn zeer makkelijk zelf in en uit te halen. De clip extensions worden gebruikt om je haar voller en langer te maken. Clip is in verschillende lengte en kleuren leverbaar.

Wax Extensions

Dit systeem wordt ook wel wax-extensions of keratine extensions genoemd. Het klassieke, maar nog steeds het meest gekozen Hair Extension systeem. De wax extensions zorgen niet alleen voor prachtig haar, maar zijn ook makkelijk in gebruik. Je kunt je haar gewoon stylen, opsteken en vastzetten zoals je gewend bent.

De voorkomende vraag die klanten stellen is dat  het schadelijk voor het haar? Nee, helemaal niet.

Als het op de juiste manier wordt ingezet, zul je geen problemen ondervinden.

De Ilink Extensions

­De Ilink Dit systeem is eenvoudig in gebruik en zeer veelzijdig, en wordt vaak ook microring extensions genoemd. Simpel aan te brengen en te verwijderen zonder het gebruik van een warmtetang, dus geen last van evt. lijmresten. Dit systeem herbruikbaar mits het haar goed verzorgd wordt. De Ilink wordt d.m.v. een loop en een Microring bevestigd aan het haar.

De Ilink Microrings zijn voorzien met een laagje silicone, waardoor het beter in het haar blijt zitten, zonder het haar te beschadigen. Deze Microrings zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat dit altijd perfect past bij je eigen haarkleur.

Tape extensions

Als je op zoek bent naar onzichtbare en langdurige resultaten, dan zijn de tape  hairextensions net wat je zoekt. De techniek is zeer eenvoudig: neem een brede pluk haar, bevestig een eerste extensions trip door deze net onder de haarwortels vast te drukken, en breng daarna een tweede extensionstrip aan aan de bovenkant. De extensions geven een geheel natuurlijk resultaat en blijven stevig op hun plaats. We raden aan de plakstrips elke maand te vervangen: deze eenvoudige handeling zorgt ervoor dat je je extensions 6 extra maanden lang kan gebruiken.

Weft extensions

 

Zachte glanzende weft geschikt voor zeer stijl haar. De weft is machinaal gemaakt. De weft is herbruikbaar en ideaal voor een snelle haar toevoeging.

De weft zijn op verschillende manieren in het haar te bevestigen onder andere dmv Microrings, vlechten of een twist.

In veel van deze gevallen wordt de weft vast genaait aan het haar. Wil je een passende prijs hebben voor je extensions maak dan een afspraak met Vera of Johan.